Οι  περισσότερες γυναίκες δεν παρακολουθούμε ποδόσφαιρο αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει το ωραίο θέαμα… και φέτος στις οθόνες μας θα θαυμάσουμε τους πιο ωραίους άντρες του EURO!
Πρώτος και καλύτερος ο Cristiano Ronaldo ανήκει στην εθνική της Πορτογαλίας και διαθέτει ένα απ το πιο καλλίγραμμα κορμιά στο EURO. Η αγαπημένη του είναι το γνωστό μοντέλο Irina Shayk και σκοπεύουν να παντρευτούν στις 12 Ιουλίου αν και κυκλοφορούν φήμες ότι ο γάμος τους θα αναβληθεί καθώς το ζευγάρι διανύει περίοδο κρίσης.
O Ισπανός Gerard Pique  που έχει κατακτήσει την καρδιά της  Shakira αλλά και πολλών γυναικών. Στην  Εθνική Γαλλίας ξεχωρίζουν τα καταπράσινα μάτια και το γραμμωμένο κορμί του Yoann Gourcuff.
Συνεχίζουμε με τον Sebastian Larsson  27 ετών ανήκει στην εθνική της Σουηδίας και  αποτελεί το πρότυπο ενός Σουηδού ψήλου με κατάξανθα μαλλιά και γαλανά μάτια. Τα βλέμματα των γυναικών δεν μπορούσε να μην τραβήξει ο Ricardo Izecson dos Santos της Βραζιλίας, γνωστός  ως  Κακα ντε. Eίναι από τους λίγους παίκτες που είναι αγαπητός τόσο από τους οπαδούς της ομάδας του όσο και από τους αντιπάλους του. Η μπλούζα που φοράει κάτω από τις φανέλες είτε της εθνικής είτε του συλλόγου του είναι χαρακτηριστική καθώς αναγράφεται I belong to Jesus όπου δηλώνει την πίστη του.
Στην Εθνική της Ελλάδας ξεχωρίζουν ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Γιώργος Σαμαράς.
Καλή επιτυχία στην εθνική μας!!!
Α.Μ

Ο Cristiano Ronaldo