Διαψεύδει τις καταγγελίες κατοίκου του Διδυμοτείχου σχετικά με την αντίδρασή του αν καταλάμβανε την έδρα του Έβρου ο Πάνος Καμμένος ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο κ. Ουζουνίδης μιλώντας στο thraki Νεα τόνισε ότι αυτό που αναφέρεται στην επιστολή είναι μεγάλο ψέμα κι ότι ο ίδιος σέβεται και πάντα σέβονταν όποια απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Παράλληλα ο κ. Ουζουνίδης, απαντά και στην καταγγελία ότι απείλησε ότι θα πάει στο στρατηγό να διαμαρτυρηθεί για στρατιωτικό που τον έκραξε στο facebook. Σύμφωνα με τον κ. ουζουνίδη στον τοίχο του στο facebook στρατιωτικός έγραψε ότι θα του ρίξει γιαούρτια αν πάει στο Διδυμότειχο». Όπως αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε τη XII μεραρχία προκειμένου να διαμαρτυρηθεί αλλά δεν βρήκε κάποιον υπεύθυνο. Στο μεταξύ όμως το σχόλιο από τον τοίχο του κ. Ουζουνίδη είχε σβηστεί.
Συνεχίζοντας πάντως το σχολιασμό για το θέμα ο κ. Ουζουνίδης αναφέρει ότι γίνονται περικοπές στα παιδάκια με ειδικές ανάγκες και κάποιοι εν ώρα εργασίας δεν κάνουν τη δουλειά τους.

Πάντως πρέπει να αναφέρουμε ότι χρήστης του διαδικτύου δημοσίευσε στον τοίχο του υποψηφίου βουλευτή τα δημοσιεύματα για την καταγγελία που έγιναν σε sites και blogs, αναρτήσεις οι οποίες σβήστηκαν. Ο κ. Ουζουνίδης απαντώντας στο ερώτημα του thraki Νεα, γιατί σβήστηκαν απάντησε ότι δε θέλει να έχει σχέσεις με αυτούς τους ανθρώπους.

Για την ιστορία, πριν από τις εκλογές, στην Αλεξανδρούπολη εστάλη σε πολλούς ανώνυμη επιστολή – καταγγελία για τον υποψήφιο βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ντόλιο, ενώ πολλοί υποψήφιοι κατηγορήθηκαν για πολλούς και διάφορους λόγους σε ανοιχτές και ιδιωτικές συζητήσεις.

Διαβάστε ΕΔΩ την καταγγελία για τον Μαρίνο Ουζουίδη.