Κλιμάκιο με τους υποψήφιους βουλευτές θα πραγματοποιήσει περιοδεία και συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης αύριο Τετάρτη 23.5.2012 ώρα 10.30 π.μ.
Με απόφαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου θα πραγματοποιούνται μόνο επεμβάσεις που αφορούν σε έκτακτα περιστατικά στα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης καθώς τα φάρμακα και τα υλικά που βρίσκονται σήμερα στις αποθήκες του νοσοκομείου επαρκούν μόνο για την αντιμετώπιση των έκτακτων χειρουργικών περιστατικών. Μέχρι νεωτέρας, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες επεμβάσεις. Η διοίκηση του νοσοκομείου πήρε αυτή την απόφαση καθώς οι προμηθευτές σταμάτησαν την προμήθεια φαρμάκων και υλικών εξαιτίας των χρεών που έχει το νοσοκομείο και αδυνατεί να καλύψει.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΄Εβρου του ΚΚΕ καλεί τους γιατρούς, τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και το ταξικό εργατικό κίνημα να οργανώσουν άμεσα την πάλη τους για :
Eνιαίο καθολικό, αποκλειστικά Δημόσιο και Δωρεάν Σύστημα Υγείας και Πρόνοιας αποκλειστικά χρηματοδοτούμενο από τον κρατικό προϋπολογισμό. Καμία συγχώνευση ή κατάργηση νοσοκομείων, κλινικών και τμημάτων. Κάλυψη των χρεών των δημόσιων νοσοκομείων και των απωλειών τους από το «κούρεμα» από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Να στελεχωθούν τα νοσοκομεία με τους απαραίτητους γιατρούς και το αναγκαίο προσωπικό.
Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην Υγεία και Πρόνοια.