Θέλουν να αποτρέψουν την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών κι όχι μόνο και γι’ αυτό θα προτείνουν να αυξηθεί ο φωτισμός στην Καραολή και Δημητρίου. Στην πρόσκληση της δημοτικής κοινότητας το πρώτο θέμα αφορά στον εμπλουτισμό του φωτισμού στις περιοχές του σιδηροδρομικού σταθμού για την αποφυγή της έξαρσης της εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες και όχι μόνο. Η πρόσκληση της συνεδρίασης.

Σας καλούμε να προσέλθετε την Τρίτη 22/05/2012 και ώρα 14:00 στο Δημαρχείο στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης για συζήτηση και λήψη απόφασης των παρακάτω θεμάτων:

1 Εμπλουτισμός του φωτισμού στις οδούς Καραολή & Δημητρίου, Εμπορίου, καθώς και στις κάθετες προς αυτές οδούς για την αποφυγή έξαρσης της εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες και όχι μόνο.
Γκιουμουσίδης Χρήστος
2 Εξέταση της πεζοδρόμησης της οδού Μπουμπουλίνας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.
Γκιουμουσίδης Χρήστος
3 Διερεύνηση του θέματος τοποθέτησης ειδικών κάδων-δοχείων στις γειτονιές της πόλεώς μας για την συλλογή & ανακύκλωση των οικιακών αποβλήτων, όπως μαγειρικά λίπη, που απορρίπτονται ανεξέλεγκτα στις αποχετεύσεις των σπιτιών.
Γκιουμουσίδης Χρήστος
4 Χορήγηση προέγκρισης αδειών ίδρυσης καταστημάτων-Χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής.
Στογίδου Μ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
ΠΟΝΤΙΚΑ ΜΑΡΙΑ