Eλευθέρια Αλεξανδρούπολης 2012

Στο πλαίσιο των Εορταστικών εκδηλώσεων για τα ‘’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2012’’ της πόλης μας, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων και οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Μεγάλη Ανοιχτή Μουσική Εκδήλωση !
Τρίτη 8 Μαΐου 20:00 με ιδιαίτερη πρόσκληση στους εθελοντές αιμοδότες, για μια ξεχωριστή Μουσική Εκδήλωση, με τη χορωδία ιστορικής μνήμης και μουσικής παράδοσης, «Φωνές της Θράκης» στο Δημοτικό θέατρο .

Τρίτη 8 Μαΐου πρωί 09:00 με 13:30 εθελοντική προσφορά αίματος από τους μαθητές του 1ο 2ο ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή και τα παιδιά της Μεσογειακής Αναιμίας .

11 Μαΐου 2012 Μαθητική Εθελοντική Αιμοδοσία στο εσπερινό λύκειο με συμμετέχοντες : Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας, Εσπερινό Λύκειο, Εσπερινό ΕΠΑΛ. και ΙΕΚ, από την δια βίου μάθηση.

Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Μαΐου 2012, διήμερο ανοιχτής Εθελοντικής Αιμοδοσίας μια ευκαιρία για όλους τους πολίτες, πρωί μπροστά στο δημαρχείο από 09:00 έως 13:30 .

Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 11:00, συνδιοργάνωση αγώνα δρόμου για την Υγεία, με τον σύλλογο καρκινοπαθών Έβρου «ΣυνεχίΖω» «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» και τους Εθελοντές Αιμοδότες μεταφέροντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης .

‘’’στηρίζουμε την εθελοντική αιμοδοσία ‘’’
‘’ κάθε σταγόνα μετράει ‘’
Με την φιλική συμμετοχή του « κοινωνικού » χορηγού, μεταλλικά νερά ΒΙΚΟΣ, που ανελλιπώς βρίσκεται κοντά στηρίζοντας όλες τις κοινωνικές δράσεις των

Εθελοντών Αιμοδοτών σε όλη την Ελλάδα με, το νερό που ξεχωρίζει!

Η κινητή μονάδα Αιμοληψίας,
Μία ακόμη σημαντική χορηγία
προς το νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Με εκτίμηση ,

Για την σύνταξη του Δ.Τ.

Κοντακίδης Αναστάσιος

Δήμος Αλεξανδρούπολης 2012 Έτος Εθελοντικής Αιμοδοσίας !