Η υποψήφια βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία απαντάει στις ερωτήσεις του thraki Νεα, με αφορμή τις εκλογές της 6ης Μαϊου.


Το χαμογελαστό πρόσωπο των εκλογών. Είστε αισιόδοξη για την επόμενη μέρα; Και για τον Έβρο και για τη χώρα μας.
Αποδέχομαι την απαισιοδοξία των ανθρώπων ως μια προσωρινή διάθεση αλλά για τον εαυτό μου επιλέγω να καλλιεργώ στα δύσκολα την αισιοδοξία ως μια ισχυρή θέληση. Ο τρόπος αυτός σε εφαρμογή επιτρέπει στον κάθε πολίτη να παράγει δυνατότητες και να δημιουργεί προοπτικές που είναι ζητούμενο και απαιτούμενο στις μέρες μας και για τον Έβρο και γενικότερα για την πατρίδα μας.

Πώς αντιδράσατε όταν μάθατε ότι ο Αντώνης Σαμαράς σας εμπιστεύτηκε και σας συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο;
Η χώρα μας αναζητά την ψυχή της.Γι αυτό ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά που με συμπεριέλαβε στην ομάδα αναζήτησης της. Προφανώς εκτίμησε ότι μ΄αρέσει η περιπέτεια.

Τι λέτε στους πολίτες όταν τους ζητάτε να σας ψηφίσουν;
Δεν τους λέω κάτι, τους ακούω με ενδιαφέρον. Σ΄αυτόν τον προεκλογικό αγώνα οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πιο ισχυρά και πιο ηχηρά όπλα απέναντι στο θυμό του κόσμου..και κρίνω ότι αυτά είναι το χαμόγελο, η κατανόηση και η ανεκτικότητα της οργής του.

Έχετε δεχτεί αποδοκιμασίες, λόγω της γενικότερης δυσαρέσκειας των πολιτών με τους πολιτικούς;
Θα έλεγα ότι οι πολίτες του Νομού μας αποδεικνύονται στην πλειονότητα τους ιδιαίτερα ευγενείς και δεκτικοί στα νέα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής εκτός μεμονομένων περιπτώσεων που εκτιμώ ότι οι αγένεια τους είναι στοιχείο του χαρακτήρα τους που υιοθετείται και σε άλλες μορφές έκφρασης της ζωής τους.

Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι από αύριο, τι θα ήταν αυτό;
Τις νοοτροπίες όλων μας, πολιτών και πολιτικών, οι οποίες διαχρονικά δημιούργησαν ένα κόσμο μέσα στον οποίο σήμερα δεν μπορεί κανείς από τους δύο να ζήσει με αξιοπρέπεια.