Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλ- λοντος (Πολυκοινωνικό) Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ανακοινώνουν ότι:
Σύμφωνα με αρ. πρωτ. 5165/02-04-2012 της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής το πρόγραμμα χορήγησης τροφίμων από τα αποθέματα παρέμβασης στους απόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης έτους 2012 παρατείνεται, οπότε καλούνται οι δημότες του Δήμου Αλεξ/πολης, που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή ως ωφελούμενοι στο φορέα μας, να κάνουν την αίτηση τους, εφόσον ανήκουν στην κατηγορία « Άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες, που διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, με ετήσιο ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα μέχρι και # 12.000€ #, προσαυξανόμενο κατά 30% για τη σύζυγο και για το πρώτο και δεύτερο ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί. Το εισόδημα αυξάνεται κατά 40% σε περίπτωση μη ύπαρξης κατοικίας».
Οι Δημότες που ανήκουν στην κατηγορία « ΑμεΑ, τρίτεκνες, πολύτεκνες και μο- νογονεϊκές οικογένειες » έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αντίστοιχους τοπι- κούς Συλλόγους, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι ή επρόκειτο να εγγραφούν.
Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά των δικαιούχων, θα πρέπει να προσκομιστούν στην υπηρεσία μας, πρώην ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ.- Καρτάλη 2 καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες ( Δευτέρα έως Παρασκευή ), από 23/04/2012 έως και 20/06/2012. Για την διευκόλυνση της διαδικασίας συγκέντρωσης των αιτήσεων και απαραίτητων δικαιολογητικών, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση των πολιτών.
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Ζητάκης Παναγιώτης