Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου ενημερώνει τα μέλη του, ότι αποφασίσθηκε η διοργάνωση της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Αλεξανδρούπολης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης του λιμένα Αλεξανδρούπολης και θα διαρκέσει από τις 13 έως και τις 16 Ιουλίου 2012.
Η έκθεση αυτή αποτελεί συνέχεια των δεκατεσσάρων εμπορικών εκθέσεων που διεξήχθησαν στο παρελθόν, διαφοροποιείται όμως στο χαρακτήρα και τους στόχους της και είναι προσαρμοσμένη στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Σκοπός της Διεθνούς πλέον Έκθεσης Αλεξανδρούπολης «alexpo» είναι η προβολή των επιχειρήσεων και των τοπικών προϊόντων του νομού Έβρου στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο και το εξωτερικό.
Αποτελεί μια ακόμη δράση του Επιμελητηρίου Έβρου στο πλαίσιο στήριξης του πρωτογενή τομέα, της διατήρησης των παραδοσιακών προϊόντων, τη στήριξη των παραγωγών και των επιχειρηματιών.
Παράλληλα με τις εκδηλώσεις στον χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων του Έβρου.
Στην 15η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης θα συμμετάσχουν Επιμελητήρια από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ενώ θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους Εμπορικοί Ακόλουθοι Πρεσβειών και εκπρόσωποι των Εμπορικών, Βιομηχανικών και Επαγγελματοβιοτεχνικών συλλόγων της χώρας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ