Έχασε τη ζωή του στην καταδίωξη.
Νεκρός 19χρονος λαθροδιακινητής, ο οποίος σκοτώθηκε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε βγήκε εκτός δρόμου, στην προσπάθειά του, να αποφύγει τους αστυνομικούς.

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στο 6ο χλμ παλαιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, επτά λαθρομετανάστες, τους οποίους προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 19χρονος Σύριος. Πέντε από τους διακινούμενους είναι υπήκοοι Σύριοι, ένας Αφγανός και ένας Ιρακινός.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί, στο 18ο χλμ Εγνατίας Οδού Μέστης Κομοτηνής, έκαναν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, βγήκε από την Εγνατία Οδό, στον δυτικό κόμβο Κομοτηνής και κατευθύνθηκε προς Ξάνθη, μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού. Στο 6ο χλμ Κομοτηνής Ξάνθης το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Αποτέλεσμα της εκτροπής ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα ο 19χρονος διακινητής.
Και οι επτά λαθρομετανάστες, μεταφέρθηκαν στον Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, οι έξι από αυτούς για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ένας ελαφρά τραυματίας παρέμεινε για νοσηλεία.
Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και 140 €.
Ο 19χρονος διακινητής που έχασε τη ζωή του, έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, για παραβάσεις του νόμου περι όπλων και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.