ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΛΙΜΠΙΝΤΟ
Κατά 34% έχουν μειώσει τα ζευγάρια τις σεξουαλικές σχέσεις τους επηρεασμένα από την ύφεση. Μεγαλύτερα τα προβλήματα για τους… δεξιούς ψηφοφόρους. Αύξηση παρουσιάζει μόνο η απιστία.
«Κούρεμα» κατά 34% έχουν υποστεί το τελευταίο τρίμηνο οι σεξουαλικές επιδόσεις των Ελλήνων.
Η οικονομική κρίση έχει μειώσει τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών, ενώ σημαντική είναι η επίπτωσή της στις διαπροσωπικές σχέσεις των ζευγαριών.
Η σεξουαλική κρίση έχει και πολιτική ταυτότητα, με τους ψηφοφόρους της Δεξιάς να επηρεάζονται περισσότερο (58%) έναντι εκείνων της Αριστεράς (33%)!
Τα άκρως ενδιαφέροντα αυτά συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα που διεξήχθη τον περασμένο μήνα σε 600 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 25 έως 64 ετών, που διαμένουν στην Αττική, για λογαριασμό της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.
Από τις απαντήσεις προκύπτει ότι η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών έχει μειωθεί κατά 34%. Η επιδείνωση συνδέεται άμεσα με την οικονομική συγκυρία. Το 47% των συμμετεχόντων έχουν επηρεαστεί αρνητικά ως προς την επαγγελματική τους ζωή, ενώ το 46% απάντησαν ότι ανάλογα προβλήματα έχουν και στις σεξουαλικές τους σχέσεις.
ethnos.gr