1. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη προχθές (28-2-2012) το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ξάνθης, 31χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του 31χρονου, δύο (2) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 0,7 γραμμαρίων και τέσσερα (4) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

2. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (29-2-2012) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Καβάλας, 29χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι κατείχε μια (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,7 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

3. Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη χθες (29-2-2012) το βράδυ, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Αλεξανδρούπολης, 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εξοχικό του 37χρονου, εντόπισαν και κατέσχεσαν μια (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,6 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.