Ντροπή στη «Δέλτα τηλεόραση» για την παραπληροφόρηση του τηλεοπτικού κοινού της Θράκης, αυτή τη φορά σχετικά με τη διαμαρτυρία των «Αγανακτισμένων και Αποφασισμένων» της Πλατείας Φάρου την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Για την «έγκριτη» «Δέλτα Τηλεόραση» την Κυριακή, ΔΕΝ έγινε πορεία, παρά μαζευτήκαμε και παρακολουθούσαμε βίντεο όλο το βράδυ και απλά είχαμε κρεμάσει ένα πανώ με σύνθημα «Παρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω».

Ευτυχώς οι εκατοντάδες των συμμετεχόντων στην πορεία, που με τον παλμό τους διαδήλωσαμε την αντίθεσή μας στο Μνημόνιο και τις πολιτικές που μας οδήγησαν ως εδώ, αλλά και όσοι παρακολούθησαν την πορεία (είτε ενώθηκαν με αυτήν είτε όχι) είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της αλήθειας, που η «Δέλτα τηλεόραση» δεν ανακάλυψε, ούτε άκουσε τα συνθήματα, τις σφυρίχτρες, τις φωνές και τις κατσαρόλες που γέμισαν το κέντρο της πόλης.

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Φάρου, τοποθετώντας ένα ειρωνικό «πωλείται» στο σύμβολο της πρωτεύουσας του Έβρου, συνέχισε στην παραλιακή λεωφόρο και κατευθύνθηκε στη λεωφόρο Δημοκρατίας μέσω της Μεραρχίας. Μπροστά στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε δίλεπτη καθιστική διαμαρτυρία.

Ιδού το «»ρεπορτάζ»» της «Δέλτα τηλεόρασης»…


και μερικά βίντεο από την πορεία


Ντροπή σας! Εννοείται..