Δεκάδες χιλιάδες απόλυτοι μοναδικοί επισκέπτες επέλεξαν τις τελευταίες εβδομάδες να ενημερωθούν μέσα από το www.thrakinea.gr.

 

Οι καιρικές εξελίξεις και δυστυχώς οι πλημμύρες, έδωσαν νέα τροπή στην ανάγκη για άμεση και ψύχραιμη ενημέρωση για ότι συνέβαινε.

Από την πρώτη στιγμή, οι συνεργάτες του thraki Νεα και κυρίως οι αναγνώστες μας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Για μας, ήταν μία δοκιμασία.

Τα γραπτά μένουν άλλωστε και θεωρούμε ότι δεν υπερβάλαμε για να κερδίσουμε κάποιες επισκέψεις. Τόσο στις δημοσιεύσεις μας, όσο και στις επικοινωνίες μας με τους αναγνώστες στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζαμε όσα συνέβαιναν σε πραγματικό χρόνο.

 

Την ίδια ώρα, το τεχνικό τμήμα του site, είχε να παλέψει με την αναβάθμιση, με σκοπό να ανοίγει γρήγορα η σελίδα παρά το μεγάλο φόρτο, αλλά και με τους χάκερς που μας κτύπησαν για ακόμα μία φορά. 

 

Οι ειδήσεις του thraki Νεα, αναδημοσιεύτηκαν από δεκάδες ιστότοπους και βίντεο μας από τις πλημμυρισμένες περιοχές έπαιξαν σε πολλά κανάλια, ανάμεσά τους και εθνικής εμβέλειας.

 

Εμείς πέρα από το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε κάθε έναν από σας ξεχωριστά, σας λέμε ότι θα συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, γιατί αυτό που κάνουμε, το κάνουμε πρώτα απ’ όλα γιατί το αγαπάμε.

Στην κρίσιμη περίοδο, δεν υπολογίσαμε ούτε τα έξοδα, δεν μας περισσεύουν άλλωστε ακόμα και για μικρές μετακινήσεις, ούτε τις ώρες που ξοδέψαμε σε ρεπορτάζ και στους υπολογιστές μας.

Συνεχίζουμε ελπίζοντας ότι θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο άμεσοι, αντικειμενικοί και ψύχραιμοι.