Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4/6/2011 στο Γήπεδο Αλ. Μπαλτατζής η φιλική συνάντηση ακαδημιών του ΠΑΣ ΘΡΑΚΕΣ και του Α.Ο.Χρυσούπολης, που εδώ και χρόνια συνεργάζονται και κρατούν φιλικούς δεσμούς στα τμήματα ανάπτυξης.
Περίπου 70 παιδιά διασταύρωσαν τις δυνάμεις τους, τις μπάλες τους και την όρεξη τους για παιχνίδι που ξεκίνησε με το πρώτο σφύριγμα στις 10 το πρωί του Σαββάτου και για ένα 3ωρο συνεχόμενο οι μπάλες δεν έπεφταν κάτω. Ιδρωμένα ευχαριστημένα και γεμάτα ικανοποίηση κερδισμένοι και χαμένοι αγκαλιασμένοι όλοι μαζί δώσανε ραντεβού για του χρόνου.
Σημαντική η παρουσία των γονέων που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδία τους να αγωνίζονται.
Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο υπεύθυνος προπονητής ακαδημιών Κος Αγγελακόπουλος, απευθυνόμενους προς όλους τους παρευρισκομένους τόνισε ότι η προσπάθεια πρέπει να είναι συλλογική και η υποστήριξη των γονέων πρέπει να είναι συνεχόμενη προς τα παιδιά και προς το σωματείο. Ευχαρίστησε επίσης τους προπονητές των ακαδημιών Κο Γρούδο Φίλιππο, Κα Στεργίεφ Αναστασία και Κο Χατζηφωτιάδη Δημήτριο για την σημαντική δουλεία που κάνουν στα τμήματα της ανάπτυξης.
Ευχή όλων των προπονητών ήταν κάθε χρόνο περισσότεροι αθλητές και καλύτερο βόλεϊ στα γήπεδα.