ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΡΙΩΝ & ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ  «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ»

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Κοσμικό γεγονός αποτέλεσε για τη πόλη μας η διοργάνωση της αποκριάτικης χορευτικής εκδήλωσης του Συλλόγου Κυριών & Δεσποινίδων Ορεστιάδας «Φιλόπτωχος Αδελφότης», που αγκαλιάστηκε με τη μεγάλη και αθρόα συμμετοχή από τις φίλες – μέλη του τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο ζεστό και άρτια διακοσμημένο πολυχώρο του Ξενοδοχείου ΒΙΕΝΝΗ.

Κυρίαρχη θέση της εκδήλωσης κατείχε ο χορός, το ανεξάντλητο κέφι και η διάθεση όλων των παρευρισκομένων.

Ο πολυσχιδής Δημήτρης Σοφίδης με το πλούσιο ρεπερτόριο του, το μπρίο του και τη μοναδική του τεχνική σκόρπισε το κέφι στο ανεπανάληπτο γλεντι του Συλλόγου μας, που κάθε χρόνο πρωτοπορεί και εκπλήσσει ευχάριστα.

Με κινητήριο δύναμη τη γυναικεία όρεξη για διασκέδαση, ο χορός έληξε με διάθεση ανανέωσης για τις επόμενες χρονιές. Έτσι, εκτός από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της βραδιάς ο Σύλλογος πραγματοποίησε και τον απώτερο σκοπό του, την επίτευξη των κοινωνικών οραμάτων και φιλανθρωπικών στόχων.

Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσια λαχειοφόρο αγορά με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων της πόλης, χαρίζοντας πολλά δώρα στις παρευρισκόμενες. Παλιά και νέα μέλη του συλλόγου, μαζί ενωμένα γλέντησαν με τη ψυχή τους και σε καρναβαλικούς ρυθμούς και όχι μόνο, βάλανε στην άκρη καθημερινά προβλήματα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ                         ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛ