ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

  1. 1.     ΓΚΟΥΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ της Φιλίας Ορεστιάδας.
  2. 2.     ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Εθνικού Αλεξ/πολης.
  3. 3.     ΒΛΑΣΑΚΟΥΔΗΣ ΤΟΛΗΣ του Ατρόμητου Άβαντα.
  4. 4.     ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΑΦΝΗ του Εθνικού Αλεξ/πολης.
  5. 5.     ΜΟΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Εθνικού Αλεξ/πολης.

….στους τελικούς της Αθήνας.

Στην προκριματική φάση των αγώνων ¨ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ¨ Θράκης, που πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξ/πολης. Στο ατομικό ανδρών στον έ- να τελικό ο «μεγάλος» Δημήτρης Γκουτζίδης κέρδισε τον Άγγελο Τσίμα με 3-1, ύστερα από έναν πολύ όμορφο αγώνα.

Στον δεύτερο τελικό έγινε ένας συγκλονιστικός τελικός. Ο 18χρονος σπουδαίος αθλη- τής του Εθνικού, Ανδρέας Νικολακάκης, κέρδισε τον Βατσιωνίδη Ανέστη, με 3-2 σετ ύστερα από συγκλονιστικό αγώνα και αφού βρέθηκε να χάνει 2-0. Τα σετ ήταν 11-9, 11-7, 8-11, 9-11, 8-11.Να σημειωθεί ότι ο Βατσιωνίδης αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Φιλίας. Στον τρίτο τελικό είχαμε και εκεί ένα συναρπαστικό τελικό, μεταξύ Βλασακούδη και Δημήτρη Γαλαζούλα του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, με νικητή τον Α- βαντιώτη αθλητή με 3-2 σετ.

Στις γυναίκες τις προκρίσεις πήραν οι αθλήτριες του Εθνικού, Δεληγιάννη και Μού- ρου. Η Δεληγιάννη κέρδισε εύκολα σχετικά την Κορετσίδου με 3-0, ενώ η Μούρου δυσ- κολεύτηκε, μέχρι να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλής Μπιμπισίδου της Φιλίας με 3-2 σετ. Η τελική φάση των αγώνων θα γίνει στην Αθήνα 03-04/03/2012.