Αγαπητοί φίλοι Komotinistas,

Καταρχήν ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο προηγούμενο email με προτάσεις για τον χώρο για κοπή βασιλόπιτας.

Αφού εξετάσαμε όλες τις προτάσεις, αλλά και τη διαθεσιμότητα και τις προτάσεις των καταστημάτων, καταλήξαμε στον χώρο και στην ημερομηνία και ώρα. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κοπή Βασιλόπιτας Komotinistas
Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 13:00
Ταβέρνα του Γιάννη (στον δρόμο για το Κόσμιο)

Θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του κινήματος των Komotinistas (κλείνουμε 1 χρόνο στο τέλος Ιανουαρίου), θα κόψουμε τη βασιλόπιτα για να πάει ακόμα πιο καλά το 2012, θα φάμε, θα πιούμε και θα διασκεδάσουμε σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.

(Όπως ξέρετε και όπως γίνεται πάντα, χρηματοδότες δεν έχουμε, οπότε να υπολογίσετε για το μενού 8 €  κατά άτομο, χωρίς τα ποτά.)

Θα θέλαμε να τονίσουμε για ακόμα μια φορά κάτι σημαντικό: να θυμόσαστε ότι ΟΛΟΙ μας είμαστε Komotinistas! Ασχέτως με το πόσες φορές ήρθαμε σε δράσεις και σε συναντήσεις της ομάδας. Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας είναι τέτοιος που ο καθένας έρχεται όποτε μπορεί και προσφέρει όσο μπορεί, δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη, δεν παίρνουμε παρουσίες, μετράει μόνο το ενδιαφέρον για την πόλη μας και η διάθεση προσφοράς. Μη διστάζετε λοιπόν και μη το σκέφτεστε, πάρτε την οικογένειά σας, τους φίλους σας και ελάτε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της ομάδας μας! Σας περιμένουμε όλους!

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την πρόσκληση μέσω Facebook με τους φίλους σας:
http://www.facebook.com/events/115700365217697/

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (παρακαλώ διαβάστε):

1) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ
Θα μας διευκολύνετε πάρα πολύ αν μας επιβεβαιώσετε με email ή τηλεφωνικά ότι θα έρθετε και πόσα άτομα θα είστε. Ενημερώστε την Εύη Τσιρίδου (etsiridou@gmail.com, 6977 668666). Ξέροντας από πριν πόσα άτομα θα είμαστε, έστω στο περίπου, θα μπορούμε να διασφαλίσουμε να εξυπηρετηθούν όλοι χωρίς καθυστέρηση και ταλαιπωρία.

2) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κάνουμε δωρεάν λαχειοφόρο και θα κληρώσουμε μεταξύ μας πολλά δώρα και εκπλήξεις. Πρέπει όμως να βρούμε αυτά τα δώρα 🙂 ΓιΆ αυτό σας παρακαλούμε όλους να προσφέρετε κάτι για αυτό τον σκοπό, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας. Μπορεί να είναι ένα προϊόν ή υπηρεσία από την επιχείρησή σας ή κάποιου συγγενή σας, μπορεί να είναι μια δωροεπιταγή, ένα εκπτωτικό κουπόνι, ακόμα και κάποια χειροτεχνία δική σας ή του παιδιού σας. Δεν έχει σημασία το μέγεθος και η αξία του δώρου, όλα τα δώρα είναι ωραία και χαροποιούν αυτόν που τα δέχεται 🙂
Όσοι θέλετε να προσφέρετε κάποιο δώρο για τη λαχειοφόρο, παρακαλώ ενημερώστε την Εύη Τσιρίδου (etsiridou@gmail.com, 6977 668666).

Τα λέμε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου!