Το τυρί του Αριστοτέλη Τραμπίδη με τη βουτυράτη γεύση
Το βουτυράτο λευκό τυρί άλμης που παρασκευάζει ο τυροκόμος Αριστοτέλης Τραμπίδης στη Κυανή Διδυμοτείχου
Γράφει ο Στάθης Χαρπαντίδης
Το τυροκομείο της οικογένειας Τραμπίδη ξεκίνησε να λειτουργεί το 1969 στο χωριό Κυανή του Διδυμοτείχου από τον πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη Αριστοτέλη Τραμπίδη.
Το τυροκομικά προϊόντα που παράγονται είναι όλα παραδοσιακά από 100% ελληνικό γάλα, που προμηθεύεται ο παραγωγός από κτηνοτρόφους της γύρω περιοχής.
Το νωπό γάλα αφού ελεγχθεί σχολαστικά,