ΠΡΟΣ: Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδ/χου , Ορ/δος και Σουφλίου κ.κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ
Το Δημοτικό Συμβούλιο Διδυμοτείχου , παρόντων και των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας , σε συνεδρίασή του στις 29-11-2011 , μετά από σχετική εισήγηση του κυρίου Προέδρου , αποφάσισε ομόφωνα να ενισχύσει οικονομικά , ο καθένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους , με όποιο ποσό επιθυμεί , την προσπάθεια που ξεκινάει σε λίγες ημέρες η Ιερά Μητρόπολη Διδ/χου , Ορ/δος και Σουφλίου ώστε να σιτίζονται καθημερινά είκοσι πέντε (25) περίπου άποροι κάτοικοι του Δήμου μας.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα εφτακόσια ογδόντα (780,00) ευρώ , το οποίο και σας παραδίδουμε.

Σεβασμιώτατε ,

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και τις ευχές όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου , καθώς και των Προέδρων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας , γιατί με τις άοκνες προσπάθειές σας διαμορφώθηκε ένας πολύ όμορφος χώρος (Πνευματικό Κέντρο – χώρος σίτισης) δίπλα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου. Ο Μεγαλοδύναμος να σας χαρίζει υγεία και μακροημέρευση.

Οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας (πνευματικές , αλλά και υλικές – επισιτιστικές) είναι πολλαπλές. Προς την κατεύθυνση επίλυσης κάποιων , Σεβασμιώτατε , συμβάλλετε τα μέγιστα. Ο Δήμος Διδυμοτείχου είναι αρωγός τέτοιων προσπαθειών και προς την κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλουμε κι εμείς , όσο μπορούμε περισσότερο. Το ίδιο καλούμε να πράξουν και οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου μας.

Όλοι μαζί , όσο μπορεί ο καθένας απ’ τη μεριά του , μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας , παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας.

Μ ε τ ά τ ι μ ή ς ,

– ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ –

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΔΙΔ/ΧΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. Δ/ΧΟΥ
Ιωάννης Νικόλαος Χρήστος Σαράντης

Τοπαλούδης Παγωνάκης Γκογκάκης Τασιούδης

Σημείωση thraki Νεα.

Παρ’ ότι στην επιστολή που εστάλη από το Δήμου Διδυμοτείχου αναφέρονται ως αποδέκτες τα τοπικά ΜΜΕ, το thraki Νεα, δεν έλαβε καμία ειδοποίηση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ελπίζουμε αυτό να μην έγινε εσκεμμένα από το Δήμο Διδυμοτείχου. Εκτός αν έγινε λάθος κατά την αποστολή και η επιστολή δεν εστάλη σε κανένα μέσο. . .

Όπως και να ‘χει η πρωτοβουλία είναι αξιέπαινη. Καλή Χρονιά.