«Ημέρα Καριέρας» στη Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα
Εκδήλωση για τις/τους τεταρτοετείς και πεμπτοετείς φοιτήτριες/φοιτητές και τις/τους Αποφοίτους Γεωπόνους και Δασολόγους!
Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., προσκαλούνται οι τεταρτοετείς και πεμπτοετείς φοιτήτριες/φοιτητές αλλά και οι απόφοιτοι του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Νέας Ορεστιάδας στο Αμφιθέατρο «Ζαφείρης Άμπας» του Δ.Π.Θ..
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των νέων που αναζητούν εργασία και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα και στον δασολογικό κλάδο. Με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων επιχειρήσεων που αναζητούν συνεργάτες για να ενισχύσουν το δυναμικό τους, η εκδήλωση αναμένεται να προσφέρει μια ευκαιρία διασύνδεσης των φοιτητριών/φοιτητών μας με την αγορά εργασίας, μέσα σε έναν οικείο χώρο γι’ αυτούς, όπως είναι ο χώρος του Πανεπιστημίου.
Οι συμμετέχουσες/συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να:
• Παρουσιάσουν το βιογραφικό τους και να επικοινωνήσουν άμεσα με τους εκπροσώπους των εταιριών.
• Ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τάσεις στην αγορά εργασίας.
• Διευρύνουν το δίκτυο των επαγγελματικών τους σχέσεων.
Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στις μοναδικές αυτές εκδηλώσεις του Δ.Π.Θ και να ενισχύσετε το μέλλον της επαγγελματικής σας καριέρας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.