Υποδοχή των πρώτων φοιτητών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΔΠΘ στο Διδυμότειχο την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 5:00 μ.μ.

Τη Δευτέρα 14-10-2024 και ώρα 17:00 το νεοσύστατο Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα υποδεχτεί τους πρώτους φοιτητές του.
Η τελετή υποδοχής θα ξεκινήσει με αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό.
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρύτανης του ΔΠΘ Καθηγητής Φώτιος Μάρης, ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης Καθηγητής Νικόλαος Παπαϊωάννου, ο π. Υφυπουργός Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Βουλευτής κ. Άγγελος Συρίγος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Αγωγής Καθηγητής Άγγελος Μάρκος και ο Πρόεδρος Τμήματος Ψυχολογίας Καθηγητής Νικόλαος Μακρής.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση των φοιτητριών και των φοιτητών για το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος, καθώς και για τις δομές και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.
Τέλος, θα πραγματοποιηθεί συναυλία που διοργανώνεται από τον Δήμο Διδυμοτείχου, με τη Νικόλ Σαραβάκου.