Ο Δήμος Ορεστιάδας ανακοινώνει την έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για τον κανονισμό χρήσης των ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων που θα διαρκέσει για 10 ημέρες. Η διαβούλευση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 09/10/2024 και θα Ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 21/10/2024.
Ο Κανονισμός αφορά τη ρύθμιση της λειτουργίας και της χρήσης του Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων του Δήμου. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρικά ποδήλατα και σταθμούς φόρτισης και μίσθωσης και σκοπός του κανονισμού είναι η διασφάλιση της εύρυθμης, ασφαλούς και υπεύθυνης χρήσης τους.
Καλούνται όλοι οι πολίτες και οι ενδιαφερόμενοι φορείς να συμμετάσχουν στη διαβούλευση, καταθέτοντας τις απόψεις τους αποστέλλοντας email στη διεύθυνση info@orestiada.gr.
Ο Δήμος Ορεστιάδας θα λάβει υπόψη όλα τα σχόλια και τις προτάσεις, με στόχο τη διαμόρφωση ενός κανονισμού που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, ενισχύοντας τη βιώσιμη κινητικότητα και την ασφάλεια.
https://www.orestiada.gr/notices/dimosia-diavoulefsi-gia-ton-kanonismo-leitourgias-systimatos-koinoxriston-podilaton-dimou-orestiadas/