Συλλήψεις από τη Ροδόπη μέχρι και το Διδυμότειχο

Τέσσερις συλλήψεις ατόμων τα οποία οδηγούσαν κλεμμένα αυτοκίνητα στη Θράκη.

Στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης, ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου. Όταν έφτασαν αστυνομικοί της τροχαίας στο σημείο, διαπίστωσαν ότι για το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή στις 23 Σεπτεμβρίου σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος συνελήφθη.

Σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του τμήματος συνοριακής φύλαξης Φερών, συνέλαβαν έναν άλλο αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ διαπιστώθηκε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ επιπλέον έφερε και πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος για τις οποίες όπως προέκυψε επίσης έχει δηλωθεί η κλοπή τους.

Ακόμη ένας αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος συνοριακής φύλαξης Διδυμοτείχου, όταν εντοπισθεί να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, το πρωί του Σαββάτο στο Διδυμότειχο, συνελήφθη κι ένας Έλληνας, γιατί εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 27-9-2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, κατόπιν παροτρύνσεως αγνώστου ατόμου που αναζητείται, με σκοπό να μεταφέρει – προωθήσει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής, ενώ του είχε αφαιρεθεί και η άδεια ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε μεταξύ άλλων το ανωτέρω όχημα το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καθώς επίσης και χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.