Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος αλεξανδρούπολης ο Κυριάκος Αετόπουλος. Ο κ. Αετόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του γιατί θέλει να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου του επιμελητηρίου Έβρου. Ανακοίνωση το δήμος αλεξανδρούπολης αναφέρει:

Την παραίτησή του από την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Πολιτισμού υπέβαλε γραπτώς στις 23/09/2024 στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη, ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Τουρισμού και Πολιτισμού, Κυριάκος Αετόπουλος.

Στην επιστολή παραίτησής του, η οποία έγινε αποδεκτή, αναφέρονται οι λόγοι ως ακολούθως: «Η απόφασή μου είναι συνέπεια των τελευταίων εξελίξεων στον Επιμελητηριακό χώρο και σχετίζεται με την προ ετών απόφασή μου να διεκδικήσω την προεδρία του Επιμελητηρίου Έβρου. Με την εμπειρία των τελευταίων εννέα μηνών, γνωρίζοντας παράλληλα τις ανάγκες ενός απαιτητικού προεκλογικού αγώνα, ως επικεφαλής ψηφοδελτίου, δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να βρεθεί εκτεθειμένη η δημοτική αρχή κι εσείς προσωπικά, από το αποτέλεσμα τόσο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων αλλά και γενικότερα όλων των αναγκών που απορρέουν από τις αρμοδιότητες της Αντιδημαρχίας που μου έχετε αναθέσει».

Με απόφαση Δημάρχου, τις αρμοδιότητες του Πολιτισμού αναλαμβάνει η Αντιδήμαρχος σε θέματα Φιλοζωίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Λεσχών Φιλίας, Ευανθία Βαλασίδου και του Τουρισμού ο Αντιπρόεδρος της ΤΙΕΔΑ, Πέτρος Κυριακίδης.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στα νέα τους καθήκοντα.