«ΓουελΚΟΜ@Εθελοντισμός vol3»
Στο πλαίσιο του τριήμερου Φεστιβάλ Υποδοχής Φοιτητών με τίτλο «3ο ΓουέλΚΟΜ», το οποίο διοργανώνεται για τρίτη χρονιά από τον Δήμο Κομοτηνής -Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono Δήμου Κομοτηνής και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων (ΔΗΣΥΝ) Κομοτηνής, προγραμματίζουμε την δράση «ΓουελΚΟΜ @εθελοντισμός vol 3» , η οποία έχει ενταχθεί στην «Εθνική Πρωτεύουσα Νεολαίας 2024» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 και ώρες 18:00-21:00, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.
Κατά την διάρκεια της δράσης θα στηθούν σταθμοί ενημέρωσης, θα γίνουν παρουσιάσεις του προφίλ της κάθε οργάνωσης και θα πραγματοποιηθούν διάφορες άλλες δραστηριότητες, εκθέσεις και βιωματικά εργαστήρια των εθελοντικών οργανώσεων, των ΜΚΟ και των συλλόγων της πόλης μας.
Ο στόχος της εκδήλωσης, είναι να συστηθούν οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές!
Εάν δραστηριοποιείστε σε κάποιον σύλλογο , φορέα , οργάνωση ή άτυπη ομάδα και ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο «ΓουελΚΟΜ@Εθελοντισμός vol3»
μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου: info@exagonokomotini.gr, 2531082051