Τέλος σε κάθε ενδεχόμενη ανησυχία βάζει η ανακοίνωση της διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ύστερα από νέους ελέγχους οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στα νερά παραλιών της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της περιφερειακής ενότητας το νερά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Να θυμίσουμε ότι προσωρινά είχε απαγορευτεί η κολύμβηση λόγω ακαταλληλότητας των υδάτων, ύστερα από πρόσφατη κακοκαιρία, ενώ από τις 30 Ιουλίου, το κολύμπι επιτρέπεται χωρίς περιορισμούς.
Η ανακοίνωση της διεύθυνσης δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Π.Ε. Έβρου.

Μετά από δειγματοληψίες υδάτων ακτών κολύμβησης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, που πραγματοποιήθηκαν στις 06-08-2024 και την παραλαβή των αποτελεσμάτων μικροβιολογικών αναλύσεων από το Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής του Δ.Π.Θ. στις 08-08-2024, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι όλα τα αποτελέσματα βρίσκονται εντός των ορίων που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία ως εξαιρετικής ποιότητας.
Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Έβρου θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ποιότητα των υδάτων των ακτών κολύμβησης