Τρόμος για οδηγό, ο οποίος παραλίγο να συγκρουστεί με όχημα που οδηγούσε διακινητής τα ξημερώματα

Το χάρο με τα μάτια του είδαν επιβάτες αυτοκινήτου οι οποίοι λίγα λεπτά μετά τις 6:00 στον κάθετο άξονα του Έβρου, είδαν στο ρεύμα κυκλοφορίας τους να κατευθύνεται προς τα πάνω τους αυτοκίνητο. Την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά αποφεύχθηκε η σύγκρουση, ενώ την ίδια στιγμή περιπολικά της αστυνομίας είχαν κλείσει τους κόμβους της Ορεστιάδας για να μην μπει ο διακινητής στην πόλη. ΄
Αστυνομικοί προσπαθούσαν να ακινητοποιήσουν αυτοκίνητο, με τον οδηγό του οποίου να αναπτύξει ταχύτητα και να προσπαθεί να ξεφύγει. Στον βόρειο κόμβο της Ορεστιάδας, στο σημείο αμέσως μετά τα φανάρια της εξόδου από την πόλη, όπου υπάρχει διαχωριστική νησίδα, ο οδηγός που προσπαθούσε να ξεφύγει μπήκε στο αντίθετο ρεύμα. Τη στιγμή εκείνη οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος κατευθύνονταν κανονικά προς Ορμένιο, σαν από θαύμα γλύτωσε τη σύγκρουση την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.
Όταν το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το οδηγούσε Πολωνός, ο οποίος μάλιστα είχε και επιβάτες οι οποίοι είχαν μπει λαθραία στη χώρα μας.

Είναι το δεύτερο επικίνδυνο περιστατικό καταδίωξης στον Έβρο σε διάστημα λίγων ημερών, ενώ στις 8 Ιουλίου όχημα διακινητή μπήκε με μεγάλη ταχύτητα μέσα στην πόλη της Ορεστιάδας, προκάλεσε τροχαίο, με τον οδηγό να συλλαμβάνεται σχεδόν δύο μέρες μετά.