Συνάντηση με τον Τομεάρχη Κεντρικής- Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Ανατατολικής Μακεδονίας-Θράκης της Eurobank ΑΕ Γεώργιο Κηπουρό και τη Διευθύντρια του Καταστήματος Αλεξανδρούπολης Γεωργία Πετρίδου είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, με την αφορμή την έναρξη μιας νέας ενέργειας της τράπεζας που εντάσσεται στο πρόγραμμα Μπροστά για την Οικογένεια.

Ο κ. Ζαμπούκης, ενημερώθηκε για την ενέργεια της Τράπεζας που αφορά στην έναρξη διάθεσης του νέου στεγαστικού δανείου με επιτόκιο 1% για 40 χρόνια σε τρίτες και πολύτεκνες οικογένειες του Ν. Έβρου και άλλων ακριτικών περιοχών, στις οποίες εστιάζει η πρωτοβουλία της ευρείας κλίμακας για το Δημογραφικό, που δημιουργεί η Τράπεζα από το 2021, μέσω του Προγράμματος «Μπροστά για την Οικογένεια».
Πρόκειται για πρωτοβουλία της​​ Eurobank​​ για τη στήριξη της οικογένειας και την αναστροφή της υπογεννητικότητας, σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνει την ανάδειξη του δημογραφικού προβλήματος,​​ μέσα από​​ ένα σημαντικό πλήθος δράσεων​​ για τους​​ νέους γονείς-μόνιμους κατοίκους στις Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ) του Προγράμματος και συγκεκριμένα: Έβρου, Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Ικαρίας, Καλύμνου, Κω, Καρπάθου, Ρόδου έως και το Καστελόριζο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα «Μπροστά για την Οικογένεια» και τις δράσεις που εστιάζουν στον δήμο Αλεξανδρούπολης, εμπεριέχονται στο www.eurobank.gr/mprosta-gia-tin-oikogeneia