του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Έβρου
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Έβρου, η προβολή της ταινίας «Η Ρόκα αλλάζει τον κόσμο», σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Για μια ακόμη χρονιά η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή της στο έργο του Κέντρου Πρόληψης Έβρου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφεριάρχη Έβρου κ. Ε. Πουλιλιό που εκπροσωπήθηκε από την κα. Ε. Κοσμαδάκη, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γ. Ζαμπούκη, τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης Έβρου κ. Α. Δαβή καθώς και τα μέλη του που παρευρέθηκαν..
Θερμές ευχαριστίες στην Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα στην πρόεδρο της κα Σ. Τερζούδη για την σταθερή και άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωσή μας, αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι η πρόληψη είναι ευθύνη όλων και μόνο με κοινή συνεργασία και προσπάθεια μπορούμε να ελπίζουμε στην αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης!

Με εκτίμηση
Η Επιστημονική Ομάδα