«Ελάτε κύριε Μιχάλη» – Έτσι κάλεσε τον δημοτικό σύμβουλο Ορεστιάδας Μιχάλη Στράντζελη στο βήμα, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας.

Φωτιά στην συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής Ορεστιάδας έβαλε με την παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας Μιχάλης Στράντζελης. Ο κ. Στράντζελης, ο οποίος πριν ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή, διαχώρισε με βρόντο τη στάση του, μιλώντας για Αντωνάκηδες και νεροκουβαλητές, έθεσε δύο ερωτήματα στη συνεδρίαση. Το πρώτο αφορούσε σε οχήματα του δήμου και το δεύτερο στο αν επεμβαίνει η σύζυγος του δημάρχου σε θέματα διοίκησης.

Υπάρχει κάτι που αιωρείται στον κόσμο, ότι η σύζυγός σας ανακατεύεται στα εσωτερικά του δήμου, είπε ο κ. Στράντζελης, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν ξανάγινε στα τόσα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά και ανακατεύεται με αυτοδιοικητικούς. «Θέλω να ρωτήσω με ποιο δικαίωμα και πως αυτή τη στιγμή επιτρέπετε στη σύζυγό σας να ασχολείται μέσα στο δήμο και με διοικητικά θέματα».

Οργισμένη απάντηση Παπαδόπουλου

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ορεστιάδας μίλησε για κιτρινισμούς, τόνισε ότι πρώτη φορά βλέπει κάποιον να εμπλέκει την οικογένεια. Επίσης τόνισε ότι θα μπορούσε ο κ. Στράντζελης να τον πάρει ένα τηλέφωνο να τον ενημερώσει ότι δεν υπάρχει καμία ανάμειξη κανενός εξωυπηρεσιακού στην υπηρεσιακή ηεραχία του δήμου. Και θα έπρεπε να το ξέρετε. «Έχετε κάποια απόδειξη» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Και το θέμα μπορεί να έληξε, όσον αφορά στη δημόσια συζήτηση, όμως συνεχίστηκε με ολίγιν ένταση, όταν τελείωσε η συνεδρίαση.

Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Στράντζελης αφού τόνισε ότι και ο ίδιος χρησιμοποίησε το θέμα των χαμένων οχημάτων του δήμου προεκλογικά, παραδεχόμενος και τονίζοντας ότι η δικαιοσύνη έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, ρώτησε για το πόσο οχήματα καταμέτρησε η δημοτική αρχή, με την απάντηση να την αναμένει γραπτώς.

Τα ερωτήματα του κ. Στράντζελη ήταν τα τελευταία της συνεδρίασης, με τον δημοτικό σύμβουλο να καλείται από την πρόεδρο του δημοτικού συμβούλιου Ορεστιάδας να ανέβει στο βήμα, με την αίθουσα να ακούει: «Ελάτε κύριε Μιχάλη». Μιχάλη λένε τον Στράντζελη και προφανώς η πρόεδρος κύριε Μιχάλη έχει συνηθίσει να τον αποκαλεί.