Η γνωστή εταιρεία μελιού, τιμά με μία υποτροφία αποκλειστικά για μαθητές που κατάγονται από τον Έβρο, τον επί χρόνια συνεργάτης της από τον Προβατώνα, Χρήστο Κεσσούδη.

Στη μνήμη του πολύχρονου συνεργάτη της στην περιοχή του Σουφλίου, Χρήστου Κεσσούδη, η Αττική Μελισσοκομική Εταιρία – Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ, προκηρύσσει πλήρη υποτροφία για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Καλύπτει το συνολικό κόστος των διδάκτρων και για τις τρεις σχολικές χρονιές (2024-2025, 2025-2026 και 2026–2027) και αφορά αποκλειστικά μαθητές που κατάγονται από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν με τους γονείς τους σε προσωπική συνέντευξη με την Επιτροπή Υποτροφιών του ΕΠΑ.Λ.. Κύριος στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της επιτροπής να διερευνήσουν περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότητας των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ

INFO

Το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συνδυάζει την παροχή γενικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα προσφέρει επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Γεωπονίας, των Τροφίμων και του Περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα σπουδών χωρίζεται σε δύο ζώνες, την πρωινή και την απογευματινή. Η πρόσθετη απογευματινή «πρακτική άσκηση» είναι μοναδικό σε όλη τη χώρα πρόγραμμα βιωματικής μάθησης. Σκοπός του είναι να εμπλουτίσει την εκπαίδευση του πρωινού ακαδημαϊκού προγράμματος.

Από το 1928 μέχρι σήμερα, η Αττική Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλέξανδρος Πίττας Α.Ε.Β.Ε είναι προσηλωμένη στους στόχους της και αφοσιωμένη στους ανθρώπους της, για να συνεχίσει να παράγει, με το ίδιο αμείωτο πάθος, αγάπη και μεράκι, το μέλι που αγάπησε όλη η Ελλάδα. Με γνώμονα την αγνότητα, την τεχνογνωσία και τις παραδοσιακές αξίες του τόπου μας, εκτός από το αγαπημένο μέλι, η Εταιρεία δημιουργεί και μία σειρά εξαιρετικών ελληνικών προϊόντων σε ποιότητα και γεύση.