Στο πρόσωπο της Γαλάτω, βλέπουμε τη μητέρα, την γιαγιά, την Ελληνίδα της υπαίθρου – Να το καταλάβουν καλά όσοι θέλουν να μην μας εκπροσωπήσει στην Ευρώπη!
Τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες θα λάβει την τελική της απόφαση για το αν θα κρατήσει την έδρα την οποία κέρδισε με χιλιάδες σταυρούς, όσων ψήφισαν Ελληνική Λύση στις ευρωεκλογές, η Γαλάτω Αλεξανδράκη. Την αποκάλυψη για το ποια είναι η Γαλάτω Αλεξανδράκη, έκανε πρώτο το thraki Νεα, με το ρεπορτάζ μας, για ακόμη μία φορά να αποτελεί τη βάση πληροφοριών.
Η κα. Γαλάτω Αλεξανδράκη, είναι κτηνοτρόφος, 76 ετών, στενό συγγενικό της πρόσωπο διαθέτει διαύλους επικοινωνίας με την Ελληνική Λύση στη Θεσσαλονίκη.
Η κα. Αλεξανδράκη, έλαβε 51.458 σταυρούς και εκλέγεται δεύτερη μετά τον Εμμανουήλ Φράγκο, ο οποίος έλαβε 110.668. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποιοι ακολουθούν.
Τρίτη είναι η Ευσεβία Καγιά με 34.743 σταυρούς, τέταρτος ο Νίκος Πετρουλάκης με 30.092 σταυρούς και πέμπτος ο ο Θανάσης Ελευθεράκης με 29.841 σταυρούς. Βλέπουμε λοιπόν τις μεγάλες διαφορές μεταξύ πρώτου, δεύτερου, τρίτου και τέταρτου στο κόμμα Βελόπουλου.
Πάντως συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας στο thraki Νεα, υποστήριξε ότι δεν την ψήφισε, γιατί δεν ήξερε ότι ήταν υποψήφια. Αίσθηση όμως έχει προκαλέσει και η δήλωση του τοπικού βουλευτή Έβρου της Ελληνικής Λύσης Πάρι Παπαδάκη στον Status 94.2, ο οποίος είπε ότι δεν γνώριζε την κα. Γαλάτω. Αυτό βέβαια έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί είναι κάπως παράξενο ο τοπικός βουλευτής να μην γνωρίζει ότι στην περιφέρειά του, υπάρχει υποψηφιότητα. Κανείς δεν φρόντισε να τον ενημερώσει;
Άσχετα με το πως εκλέχθηκε, αν έπεσε γραμμή, αν τυχαία την επέλεξαν γιατί ήταν πρώτη στο ψηφοδέλτιο, η κα. Γαλάτω, πρέπει να μας εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή.
Στο πρόσωπό της βλέπουμε τη δική μας μητέρα, τη δική μας γιαγιά, τη γυναίκα που αγωνίζεται στην ύπαιθρο για να τρώνε τοπικά προϊόντα οι κάτοικοι της Αθήνας.
Η Γαλάτω Αλεξανδράκη, πρέπει να πάει στην Ευρωβουλή γιατί αυτή επέλεξε ο λαός.