Το » R BET » είναι η πρώτη τηλεοπτική στοιχηματική εκπομπή , στη περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έχοντας απ’ την πρώτη κιόλας εκπομπή κερδίσει το στοιχηματικό κοινό – και όχι μόνο – της περιοχής. Η πρώτη εκπομπή πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοέμβρη του 2010 στο R Channel Θράκης,  με σκοπό τη δημιουργία μιας εκπομπής που με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά τις , να ενημερώνει σωστά το στοιχηματικό κοινό. Απ’ τις πρώτες κιόλας εβδομάδες η εκπομπή ξεκίνησε να σημειώνει σημαντικές επιτυχίες στα προγνωστικά της. Οι επιτυχίες αυτές αποτέλεσαν πρόδρομο για τη συνέχιση της εκπομπής και για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. To R BET τηλεοπτικά προβάλλεται κάθε Παρασκευή 22.00 με 24.00 το βράδυ και σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο 18.30 με 20.30 το απόγευμα , ενώ απ’ τη φετινή χρονιά η ομάδα του  R BET  ενημερώνει το κοινό και μέσω ραδιοφώνου , απ τη συχνότητα του Ράδιο Ροδόπη 95,5 κάθε Τρίτη , Παρασκευή , Σάββατο και Κυριακή 16.00 με 17.00 το απόγευμα.

Η ομάδα του  R BET αποτελείται απ’ τους :
Νεκτάριο Αμποβιανίδη : Επαγγελματίας δημοσιογράφος , απόφοιτος του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ (Κ.Α.Ρ.) στην Αθήνα. Αρθρογραφεί στο αθλητικό/στοιχηματικό site (www.tipsbet.gr), και συνεργάζεται με το αθλητικό metropolis Θεσσαλονίκης. Ιδρυτής και εμπνευστής της εκπομπής.
Βλαδίμηρο Αρζίδη : Τελειόφοιτος φοιτητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) , στο τμήμα της Ελληνικής Φιλολογίας . Απ’ το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με το στοίχημα ,με την πρώτη ραδιοφωνική στοιχηματική την εκπομπή με τίτλο » Οι Κουβανοί » , στο Ράδιο Παρατηρητής 94,0 με συμπαρουσιαστή τον Σίμο Ιωαννίδη.
Πέτρο Δημόπουλο : Τελειόφοιτος φοιτητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) , στο τμήμα της Ελληνικής Φιλολογίας . Πρώτη του επαγγελματική επαφή με το στοίχημα αποτελεί η εκπομπή R BET

Δημήτρη Τσικνίδη : Τελειόφοιτος φοιτητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) , στο τμήμα της Ελληνικής Φιλολογίας . Πρώτη του επαγγελματική επαφή με το στοίχημα αποτελεί η εκπομπή R BET. Μέλος της ομάδας απο φέτος.