Πληροφορίες των τελευταίων ωρών, αναφέρουν ότι δημοτικοί σύμβουλοι της Αλεξανδρούπολης, αναμένεται να κληθούν στο ειρηνοδικείο προκειμένου να δώσουν ανωμοτί κατάθεση για υπόθεση που σχετίζεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ήδη δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά ότι πρέπει να παρουσιαστούν στο ειρηνοδικείο για υπόθεση του δήμου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κλήση αφορά το σύνολο των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι μετείχαν σε συνεδρίασης στις 6 Σεπτεμβρίου.
Στις 6 Σεπτεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο συνεδρίασε και μεταξύ άλλων υπήρχε το 28ο θέμα στην ημερήσια διάταξη του οποίο είναι το εξής:
Κρίση Ενστάσεων Πολεοδομικής Μελέτης Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου Κοινωφελούς – ΚΦ «Θρησκευτικού Χώρου» (Αγ. Παϊσίου – περιοχή πλατανότοπος Μαΐστρου)​​ (Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)

Δείτε τη συζήτηση του θέματος.

Οι παρόντες σύμβουλοι σύμβασης ψήφισαν ομόφωνα κατά της εισήγησης της υπηρεσίας.
Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση, που συζητείται όλο και πιο έντονα.

Το thraki Νεα, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Γιώργο Καΐσα, χωρίς όμως να καταφέρουμε να τον εντοπίσουμε στην τηλεφωνική μας κλήση.