Αισιοδοξία για επικράτηση του συνδυασμού «Αρχή για το δήμο Αλεξανδρούπολης» καταγράφεται στην παράταξη. Τις τελευταίες μέρες, τα μέλη της παράταξης συνεχίζουν να συνομιλούν πρόσωπο με πρόσωπο με τους πολίτες για τα ζητήματα του δήμου Αλεξανδρούπολης σε φιλικό κλίμα.
Τόσο στα εκλογικά κέντρα της Αρχής, όσο και στα σημεία συνάντησης υποψηφίων – ψηφοφόρων, υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Αυτό που τονίζουν τα μέλη της παράταξης είναι η ηρεμία που διακρίνει διαχρονικά τον επικεφαλής Σταύρο Σταυράκογλου, ο οποίος συνομιλεί χωρίς εντάσεις, αποφεύγοντας χαρακτηρισμούς και γενικότητες.
Παράλληλα στην Αρχή, αναφέρουν ότι ο συνδυασμός από την πρώτη Κυριακή κατέλαβε την πρώτη θέση σε Τραϊανούπολη και Φέρες, κάτι που δείχνει ότι οι ψηφοφόροι στις δύο αυτές ενότητες, προφανώς και είναι απογοητευμένοι από την νυν δημοτική αρχή.
Αξίζει να αναφερθεί ότι και την εβδομάδα που διανύουμε, δυναμική παρουσία καταγράφουν και οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν θα εκλεγούν, στηρίζοντας από την Αρχή τον Σταύρο Σταυράκογλου.