Νέες επιτυχίες μετρούν αθλητές Taekwondo από την Ορεστιάδα.

Οι αθλητές κέρδισαν εντυπώσεις και μετάλλια στο στο πανελλήνιο κύπελλο Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου από τις 16 μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου.

Οι αθλητές και ο δάσκαλός τους Χρήστος Σαπαρίδης μίλησαν στο thraki Νεα, για τις επιτυχίες τους.

Χρήστος Σαπαρίδης: «Είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που κάνουμε στο σύλλογο. Το 2011 ήταν η χρονιά μας γιατί σ’ όλες τις διοργανώσεις που έκανε η Ελληνική Ομοσπονδίας Taekwondo και η ένωση Taekwondo Βορείου Ελλάδος είχαμε 90% επιτυχία. Η απόδειξη είναι ότι κατεβήκαμε εφτά αθλητές στον Πολύγυρο και κατακτήσαμε τρία χρυσά και τρία χάλκινα.

 

Βύρων Τσολακίδης (χάλκινο μετάλλιο, γεν. 2000 -37kg): «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που κέρδισα και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσω με μεγαλύτερη όρεξη. Τώρα ο επόμενος στόχος είναι το διασυλλογικό Βορείου Ελλάδος».

 

Στεφανία Σαββοπούλου (χρυσό μετάλλιο, γεν. 2000 -47kg): «Βλέπω ότι οι προσπάθειές μου ανταμείφθηκαν. Θα συνεχίσω γιατί έχω στόχο να μπω στην Εθνική».

 

Ελένη Σλατινούδη (χρυσό μετάλλιο, γεν. 1994 -69kg): «Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια φορά πήρα χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο. Έκανα το δάσκαλο, την μητέρα μου και την πόλη μου περήφανους. Αν και είμαι τρίτη λυκείου βρίσκω χρόνο για τις προπονήσεις μου. Τόσα χρόνια αφιέρωνα αρκετό χρόνο στις προπονήσεις για να φτάσω, όσο το δυνατόν πιο ψηλά και θα συνεχίσω».

 

Χρήστος Κελαποστόλου (χάλκινο μετάλλιο, γεν 1983 -87kg): «Παρ’ όλο που δουλεύω και έχω περιορισμένο χρόνο, ασχολούμαι συστηματικά και θα επιδιώξω μία μεγαλύτερη επιτυχία».