Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο σε συνομιλητές του να διεκδικήσει τον δήμο Ορεστιάδας ένας επαγγελματίας

. Ο λόγος για τον Χρήστο Τσομπανίδη, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας και Περιφέρειας. Ο κ. Τσομπανίδης, τους τελευταίους μήνες άνοιξε τη συζήτηση με φίλους και συνομιλητές του, αλλά δεν προχώρησε σε κάποια κίνηση. Ειδικότερα μετά την ανεξαρτητοποίηση του Διαμαντή Παπαδόπουλου από το συνδυασμό του δημάρχου, ο Χρήστος Τσομπανίδης άρχισε να εκφράζεται πιο ανοιχτά. Προς το παρόν ο εν αναμονή υποψήφιος δήμαρχος αναφέρει ότι έχει έρθει σε συνεννόηση και με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του αν αποφασίσει να κατέβει.
Οι όποιες αποφάσεις πάντως αν δεν γίνουν γνωστές εντός του μήνα, μάλλον θα μείνουν σκέψεις ή κουβέντες, καθώς στο τέλος Αυγούστου, οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πρέπει να καταθέσουν συνδυασμούς. Κι όταν λέμε συνδυασμούς, εννοούμε κεντρικό ψηφοδέλτιο και τοπικά. Κι όπως πληροφορούμαστε η πλειοψηφία των υποψηφίων δημάρχων δεν έχει παντού υποψηφίους.
Στο δήμο Ορεστιάδας μέχρι στιγμής είναι γνωστές οι υποψηφιότητες του νυν δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη, του Χρήστου Καζαλτζή, της Λαϊκής Συσπείρωσης, του Διαμαντή Παπαδόπουλου, του Σάκη Παπανδρέου και της Μαρίας Γκουγκουσκίδου.