Lelli Kelly, Geox, Biomecanics, Mayoral και άλλα κορυφαία brands στον χώρο του παιδικού υποδήματος, συνεργάζονται με το Funky Monkey και το… εφοδιάζουν με παιδικά πέδιλα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Σανδάλια και αθλητικά πέδιλα, όλα τους ανατομικά και καλαίσθητα, είναι ιδανικά τόσο για αγόρια, όσο και για κορίτσια, που αγαπούν το παιχνίδι και τις καλοκαιρινές βόλτες! Αναζητήστε τα κατάλληλα για τους μικρούς σας φίλους και χαρίστε τους τα πιο άνετα και δροσερά βήματα!

 

Παιδικά σαμπό θαλάσσης, που πάνε… παντού!

Εάν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι το παιδί σας θα κινείται με ασφάλεια στην παραλία ή στην πισίνα, προτιμήστε παιδικά σαμπό θαλάσσης. Εκτός από χρηστικά, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν άνεση και προστασία από τυχόν τραυματισμούς από πέτρες, βράχια και αχινούς. Επίσης, με τα παιδικά σαμπό, τα παιδικά ποδαράκια θα είναι προστατευμένα από την υψηλή θερμοκρασία της άμμου, καθώς και από το ενδεχόμενο να πατήσουν κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Στο Funky Monkey θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από brands, όπως Crocs και Ipanema, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας και προσφέρετε στο παιδάκι, το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σας αντιολισθητική προστασία και ασφαλή ελευθερία κινήσεων!

 

Παιδικά πέδιλα θαλάσσης για ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές!

 

Θέλετε παιδικά πέδιλα θαλάσσης, με εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας; Θα τα βρείτε στο Funky Monkey! Γνωρίστε ολόκληρη τη συλλογή για αγοράκια και κοριτσάκια και επιλέξτε τα ιδανικά μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων brands, όπως Crocs, Adidas, Ipanema και πολλά άλλα, που θα σας βάλουν σε δίλημμα! Επισκεφθείτε σήμερα το funkymonkeyshoes.gr, επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές τιμές και βάλτε στο καλάθι σας τα πιο άνετα και μοντέρνα παιδικά πέδιλα θαλάσσης!