Δεν είναι τυχαίο που οι μπανιέρες εξακολουθούν να υπάρχουν στη ζωή μας… Εάν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που τους αρέσει να τη γεμίζουν & να βυθίζονται… στη χαλάρωση, τότε πρέπει να απευθυνθείτε στη ΡΕΛΛΟΣ! Στη συλλογή της θα βρείτε την μπανιέρα των ονείρων σας. Ακρυλική ή ατσάλινη, παραλληλόγραμμη ή οβάλ, σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα, θα μεταμορφώσει το μπάνιο σας, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Οι επιλογές σας σε επώνυμες μπανιέρες, όπως Acrilan ή Carron, είναι, άλλωστε, πολλές και οι τιμές πολύ προσιτές!

 

Γωνιακή μπανιέρα, μια διαχρονική πρόταση!

Κι αν ο χώρος σας επιτρέπει μπανιέρα γωνιακή ή ασύμμετρη, θα τη βρείτε κι αυτή στη ΡΕΛΛΟΣ! Αναζητήστε το ιδανικό μέγεθος, μέσα από τις καθιερωμένες διαστάσεις 130×130 και 120×120 για τις ακρυλικές γωνιακές μπανιέρες ή προτιμήστε μία από τις ασύμμετρες και δώστε κύρος και πολυτέλεια στο μπάνιο σας!

Μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης για… ελευθερία κινήσεων!

 

Οι μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης είναι συνυφασμένες με την ελευθερία, καθώς σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε το μπάνιο σας όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί! Επιλέξτε στρογγυλή ή οβάλ επιδαπέδια μπανιέρα, ενώ αν αγαπάτε το ρετρό στυλ, επιλέξτε μία με πόδια που θα βρείτε σε προσφορά! Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές, όπως οι εταιρείες Acrilan και Novellini, που θα βρείτε στη ΡΕΛΛΟΣ, σας δίνουν, άλλωστε, αμέτρητες επιλογές!

 

Υδρομασάζ για την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος χαλάρωσης έπειτα από μια κουραστική μέρα, από τη χρήση μιας μπανιέρας υδρομασάζ; Επισκεφθείτε το rellos.gr και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας, επιλέγοντας μια μπανιέρα με τζακούζι ενός ή και 2 ατόμων, σε πολύ προσιτή τιμή και με την εγγύηση ποιότητας των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον χώρο!