Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας και τη χρήση υπερσύγχρονων μεθόδων, η πλαστική στήθους αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις. Ακριβώς επειδή είναι πλέον απόλυτα ασφαλής, όλο και περισσότερες γυναίκες την επιλέγουν, προκειμένου να «διορθώσουν» το στήθος τους. Εάν ανήκετε κι εσείς σε αυτήν την κατηγορία των γυναικών, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό, ένας από τους οποίους είναι ο Δρ. Καρμίρης.

 

Αυξητική στήθους, αυξητική… θηλυκότητας!

Εάν δεν είστε ικανοποιημένες με το μέγεθος του στήθους σας, η αυξητική στήθους με τη χειρουργική τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, δίνει τη λύση! Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρετε να αυξήσετε την πληρότητα, να βελτιώσετε τη συμμετρία των μαστών σας και να αποκαταστήσετε τον χαμένο όγκο. Η αύξηση του μεγέθους, ωστόσο, δεν βελτιώνει μόνο την εικόνα σας, αλλά και την ψυχολογία σας, προσφέροντάς σας extra θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση.

 

Ανόρθωση στήθους, ανόρθωση… ψυχολογίας!

Με το πέρασμα του χρόνου, το γυναικείο στήθος χάνει το νεανικό σχήμα και τη ελαστικότητά του, γεγονός όμως στο οποίο δρα βελτιωτικά η ανόρθωση στήθους. Εάν, λοιπόν, το στήθος σας έχει αρχίσει να υποκύπτει στους νόμους της βαρύτητας λόγω εγκυμοσύνης, θηλασμού, διακυμάνσεων βάρους, κληρονομικότητας, ηλικίας κ.λπ, τότε η ανόρθωση στήθους είναι ο πιο αποτελεσματικός… μονόδρομος! Γιατί, έτσι θα αναζωογονηθείτε, ανορθώνοντας παράλληλα και την ψυχολογία σας!

 

Μειωτική στήθους

 

Ένα πολύ μεγάλο στήθος, συχνά προκαλεί ταλαιπωρία και πόνο στην περιοχή του αυχένα και της πλάτης, γεγονός στο οποίο έρχεται να δώσει λύση η μειωτική στήθους. Εάν, λοιπόν, αντιμετωπίζετε πόνο, παρατηρείτε ερεθισμό του δέρματος κάτω από την πτυχή του μαστού ή εσοχές στους ώμους από τους ιμάντες του σουτιέν, μην διστάσετε να απευθυνθείτε στον κατάλληλο γιατρό για μείωση στήθους. Επισκεφθείτε σήμερα το nkarmiris.gr, κλείστε το ραντεβού σας και δείτε ξανά το στήθος σας όπως το επιθυμείτε!

 

 

Το παραπάνω άρθρο αποτελεί προϊόν ξένης δημοσίευσης.