Για εμάς τις γυναίκες που θέλουμε να παρακολουθούμε όλες τις τάσεις της μόδας και τα τελευταία trends, η ενημέρωση γίνεται πια από τα social media και τις influencers που επηρεάζουν σημαντικά τον τρόπο που θα ντυθούμε και τις αγορές που θα κάνουμε. Οι επιλογές που θα κάνουμε στα ρούχα, στα μαλλιά και στα παπούτσια γυναικεία https://www.migato.com/el/gynaikeia/papoutsia.html αντανακλά άμεσα στην προσωπικότητά μας. Αν βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που σκέφτεσαι να ανανεώσεις το στιλ σου, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές:

  • Ανακάλυψε το στιλ που σου ταιριάζει

Το πρώτο βήμα για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου είναι να βρεις το προσωπικό σου στιλ. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγεις ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνεση και αυτοπεποίθηση. Μπορείς να επιλέξεις ρούχα που θα ταιριάζoυν με την προσωπικότητα και το σωματότυπο σου. Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τους φίλους σου και να βρεις τα ρούχα που θα σε κολακεύουν και χρώματα που θα σε φωτίζουν.

  • Αγόρασε κλασσικά κομμάτια

Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από τη μόδα και από τους influencers με floral ρούχα και αγόρασε κλασσικά σχέδια σε ρούχα και παπούτσια που θα μπορείς να τα φοράς κάθε μέρα. Τζιν παντελόνια ή παντελόνες, λευκά και μαύρα μπλουζάκια και φουτεράκια είναι η ιδανική πρόταση για να έχεις ένα ουδέτερο look. Τα παπούτσια όπως τα sneakers,τα αθλητικά, τα μποτάκια και οι εσπαντρίγιες https://www.migato.com/el/gynaikeia/papoutsia/espantrigies.html είναι τα must have παπούτσια για να έχεις στην ντουλάπα σου.

  • Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν το στιλ σου και το ντύσιμό σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα ιδιαίτερο βραχιόλι, ένα κολιέ με καλοκαιρινές χάντρες ή πέρλες και κρίκους σκουλαρίκια θα απογειώσουν τα ρούχα σου. Αν δεν σου αρέσουν τα κοσμήματα και προτιμάς φουλάρια και καπέλα μπορείς να τα προσθέσεις στο καθημερινό σου στιλ για να έχεις μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

  • Βάλε χρώμα στην εμφάνισή σου

Αν θέλεις να δώσεις ένα πιο έντονο στιλ στην καθημερινότητά σου μπορείς να προσθέσεις χρώματα. Αν ο ρουχισμός σου αποτελείται κυρίως από λευκά, μαύρα και γκρι χρώματα προσπάθησε να προσθέσεις σταδιακά τα χρωματιστά ρούχα. Δεν χρειάζεται να βάλεις κατευθείαν ζωηρά χρώματα όπως το κόκκινο και το φούξια για να μην κάνεις έντονες αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να προσθέσεις pal χρώματα όπως το γαλάζιο και την παλέτα του μπεζ ώστε να ξεκινήσεις να βάζεις σταδιακά το χρώμα στο στιλ σου.

  • Ντύσου ανάλογα με την περίσταση

Όποιο και να είναι το στιλ που έχεις υιοθετήσει, προσπάθησε να ντύνεσαι κατάλληλα σύμφωνα με την περίσταση που είσαι καλεσμένη. Τα ρούχα που έχεις επιλέξει για την καθημερινότητα σου μπορείς με κάποιες προσθήκες να το κάνεις πολύ ιδιαίτερο βάζοντας πινελιές όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και παπούτσια. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να είσαι κατάλληλα ενδεδυμένη σε κάθε περίσταση. Σε εκδηλώσεις που απαιτούν επίσημα φορέματα (όπως η όπερα, μια θεατρική παράσταση ή ο γάμος) επέλεξε κλασσικά κομμάτια όπως φορέματα μαζί με μπότες ή γόβες για να είσαι ντυμένη κατάλληλα.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ παίζουν σημαντικό ρόλο στην συνολική σου εμφάνιση. Αρχικά προσπάθησε να βρεις τα ρούχα με τα οποία θα νιώθεις άνετα και θα ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου. Να είσαι προσεχτική στις αγορές σου, μην κάνεις υπερβολές αγοράζοντας ρούχα που δεν θα φορέσεις. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετράει είναι να νιώθεις άνετα και να σε κολακεύουν τα ρούχα σου.