ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΝΕΙΑΤΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ!!!
Από νωρίς το πρωί, κατακλύστηκε το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Νέας Ορεστιάδος από δεκάδες μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου της πόλης.
Τα παιδιά προσήλθαν στο Ναό γεμάτα όρεξη, αλλά και διάθεση προσφοράς για τους έχοντας ανάγκη αδελφούς μας. Χωρισμένοι σε ομάδες, με επικεφαλής έναν Ιερέα, περιόδευσαν σε όλον τον αστικό κορμό της πόλης, για να ζητήσουν τη συνδρομή των κατοίκων για τον Έρανο Αγάπης που διεξάγει αυτές τις ημέρες η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.
Ευαισθητοποιημένη η νεολαία της πόλης για τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτές τις δύσκολες εποχές, έσπευσε να βοηθήσει συμμετέχοντας στον Έρανο της Αγάπης, τα έσοδα του οποίου, ως γνωστόν, θα διατεθούν στους οικονομικά ασθενέστερους.
Άξιοι επαίνου οι Καθηγητές και οι μαθητές των παραπάνω σχολείων, οι Ιερείς της ευρύτερης περιοχής, αλλά και οι κυρίες της ενορίας, οι οποίοι συνέδραμαν και φέτος στη διεξαγωγή του Εράνου.
Να σημειώσουμε ότι για μια ακόμη φορά, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, οι Ορεστιαδίτες ευαισθητοποιημένοι σε θέματα φιλανθρωπίας και αγάπης προς τον πλησίον, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τοπικής Εκκλησίας.