Τα γενέθλιά σας είναι η μέρα σας και σας αξίζει να την γιορτάσετε με ένα εκπληκτικό πάρτι! Αν σκοπεύετε να κάνετε ένα πάρτι για τα γενέθλιά σας που πλησιάζουν, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια λάθη, που δεν πρέπει να κάνετε στο πάρτι των γενεθλίων σας.

Να μην στείλετε τις προσκλήσεις νωρίς

Σίγουρα σας έχει τύχει, να καλέσετε κάποιον κάπου, μόνο και μόνο για να σας πει, ότι έχει κανονίσει κάτι άλλο. Αυτό είναι ιδιαίτερα άσχημο, όταν θέλετε να κάνετε κάτι για τα γενέθλιά σας και τελικά σας ακυρώνουν πάρα πολλοί καλεσμένοι.

Για να το αποφύγετε αυτό, καλό είναι να στείλετε τις προσκλήσεις του πάρτι σας αρκετά νωρίς. Το ιδανικό είναι να καλέσετε τους καλεσμένους σας, τουλάχιστον μία ή δύο εβδομάδες πριν από την πραγματοποίηση του πάρτι σας.

Να μην παραγγείλετε την τούρτα σας

Ίσως να μην σας ενδιαφέρει πολύ η τούρτα και θέλετε να την αφήσετε για την τελευταία στιγμή. Καλό όμως είναι να μην το κάνετε αυτό.

Αν πάτε να αγοράσετε μία τούρτα την μέρα του πάρτι σας, είναι πολύ πιθανό να μην βρείτε κάποια που να σας αρέσει!

Αν παραγγείλετε κάποια τούρτα μία εβδομάδα πριν το πάρτι σας, η τούρτα θα είναι όπως ακριβώς την θέλετε και θα μπορείτε να γράψετε κάτι πάνω της, ή να εκτυπώσετε σε αυτήν μία φωτογραφία.

Να μην έχετε σκεφτεί το μενού

Φυσικά, δεν μπορείτε να αφήσετε τους καλεσμένους σας νηστικούς! Πρέπει να σκεφτείτε αρκετά νωρίς, το μενού που θα προσφέρετε.

Μπορείτε να ετοιμάσετε απλά σνακς, όπως είναι τα πατατάκια και τα ποπ-κορν, ή εύκολα φαγητά όπως είναι τα τοστ, τα χοτ-ντογκ, ή κανονικά φαγητά, όπως είναι το κοντοσούβλι https://roussis.com.gr/product-category/paraskeuasmata/kontosouvli/ και το μοσχάρι https://roussis.com.gr/product-category/mosxarisio_kreas/.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για το φαγητό που θα υπάρχει στο πάρτι σας, ώστε να έρθουν προετοιμασμένοι.

Να στενοχωριέστε για όσους σας ακύρωσαν

Είναι στενάχωρο να σας ενημερώνουν οι καλεσμένοι σας, ότι δεν θα έρθουν στο πάρτι σας. Παρόλα αυτά, καλό είναι να μην αφήσετε το γεγονός αυτό να σας επηρεάσει.

Το πάρτι είναι δικό σας και το νόημά του είναι να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, ακόμη και αν κάποιοι απουσιάζουν.

Να μην έχετε ενημερώσει τους γείτονές σας

Καλό είναι να ενημερώσετε τους γείτονές σας, αρκετές μέρες πριν το πάρτι γενεθλίων σας. Σε καμία περίπτωση, δεν θέλετε να ενοχληθούν από την φασαρία του πάρτι σας και να σας κάνουν παρατήρηση ή να καλέσουν την αστυνομία.