Οι κάμερες ασφαλείας του χώρου, έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφηκαν στην Αλεξανδρούπολη, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο χώρο στάθμευσης που χρησιμοποιούν κυρίως επιβάτες πτήσεων, στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης.

Εικόνα καταστροφής καταγράφηκε τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη, όταν καταστράφηκαν ολοσχερώς αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας ζημιές υπάρχουν σε 11 οχήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις με άτομο να βρίσκεται στο χώρο, λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.
Αν και δεν καταγράφονται τα χαρακτηριστικά του ατόμου, η παρουσία του φαίνεται ότι συνδέεται με το περιστατικό.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν τη χρήση εύφλεκτου υγρού, στο οποίο πιθανώς να οφείλεται η γρήγορη επέκταση της πυρκαγιάς.
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το evrosonline φαίνονται άτομα να απομακρύνονται από το σημείο, χωρίς να είναι γνωστό αν συνδέονται με το περιστατικό.

Με την υπόθεση ασχολείται η διεύθυνση αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της πυροσβεστικής υπηρεσίας και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρχει εξέλιξη, σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι στόχος ήταν ένα συγκεκριμένο όχημα, όμως η φωτιά έλαβε διαστάσεις και σε άλλα οχήματα που βρίσκονταν δίπλα.
Οι πιο άτυχοι είναι οι ανυποψίαστοι επιβάτες που θα επιστρέψουν στην Αλεξανδρούπολη θα δουν τις περιουσίες τους κατεστραμμένες.