Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την «ΤΕΧΝΟΜΑΤ», για την ευγενή χορηγία αθλητικών μπουφάν για την κάλυψη των αναγκών των μελών του Συνδέσμου μας.
Η παραπάνω χειρονομία αποδεικνύει έμπρακτα το πνεύμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς αθλητικής προσφοράς του χορηγού, που νοιάζεται για τον αθλητισμό στον τόπο μας και αισθάνεται συναθλητής στην προσπάθεια και τους αγώνες μας, και επιπλέον γιατί παρέχεται σε καιρούς οικονομικής στενότητας.
Αισιοδοξούμε η παραπάνω ενέργειά του να πείσει, να βρει και να ευαισθητοποιήσει και άλλους μιμητές να αποκτήσουν και αυτοί την τιμητική ιδιότητα του χορηγού, συνεισφέροντας στην προσπάθεια επιβίωσης και ανάκαμψης του περιφερειακού ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Ευχόμαστε στην εταιρεία επαγγελματική προκοπή και σε όλο το προσωπικό της Χαρούμενα Χριστούγεννα και Καλή Νέα Χρονιά.
Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ εδρεύει στη Σίνδο Θεσσαλονίκης και εξειδικεύεται στην εμπορία ηλεκτρολογικού, βιομηχανικού εξοπλισμού και φωτισμού. Παράλληλα, από το 2007, έχει επεκταθεί και στον τομέα της κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων με την επωνυμία ΕΝΕΡΓΟΝ ΤΜ. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας, και πάντα με γνώμονα το περιβάλλον, τα τελευταία χρόνια προσφέρει λύσεις διαχείρισης ενέργειας (φωτοβολταϊκά, ηλεκτροκίνηση κ.α) και ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων. Το 2021, θέλοντας να εξειδικευτεί περαιτέρω στον τομέα του φωτισμού, δημιούργησε το τμήμα WELIGHT, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με μελέτες και σχέδια αρχιτεκτονικού φωτισμού.
Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.
-Ο-
Υπεύθυνος Τύπου
Γεώργιος Παπαγεωργίου