Μπορεί τα φώτα να έπεσαν στην παραλίγο σύρραξη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, όμως ελάχιστα λεπτά νωρίτερα, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Νίκος Γκότσης, άσκησε δριμεία κριτητική στον πρόεδρο του δηοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Γιώργο Καΐσα.
Αυτό είναι κατάντια που κάνεις. Στο έχω πει πολλές φορές και δε θέλεις να το καταλάβεις, τόνισε ο κ. Γκότσης στον κ. Καΐσα.
Αφορμή για όλα αυτά, υπήρχε η άρνηση του προεδρείου να τεθεί σε ψηφοφορία η μείωση των δημοτικών τελών, με τον Νίκο Γκότση να τονίζει στον πρόεδρο: «Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο χαμηλά πέφτεις. Πόσο πια. Σε χρησιμοποιούν για να κάνεις αυτό, θα σε πετάξουν μεθαύριο. Η κατάντια θα σε ακολουθεί εσαεί. Αυτό που κάνεις δεν υπάρχει δεύτερο. Στα αυτοδιοικητικά δρώμενα δεν υπάρχει δεύτερο. Αποτελείς μία μαύρη σελίδα στα αυτοδιοικητιά του δήμου».
Στα λεγόμενα Γκότση, προσπάθησε να απαντήσει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Μπάμπης Μιχαηλίδης, με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να προσπαθεί να συνεχίσει τη διαδικασία και λίγα δευτερόλεπτα μετά, παραλίγο να έχουμε σύρραξη, μεταξύ του Θέμη Κυριακίδη και του Σάββα Σεφεριάδη.

Στο μεταξύ ο κ. Σεφεριάδης, συμφώνησε σήμερα ότι η συμπεριφορά του, παρά την ένταση που προκάλεσε ο κ. Κυριακίδης, δεν ήταν η ενδεδειγμένη και ζήτησε συγνώμη από τους συμπολίτες του για την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου στο συγκεκριμένο περιστατικό όπου πρωταγωνίστησε. Θεώρησε μάλιστα ότι το ίδιο θα έκανε σήμερα το πρωί και ο συνάδελφός του Θέμης Κυριακίδης, αφού τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα κανενός εκ των δύο.