Περισσότερα από 500 άτομα, αναμένονται στην πόλη

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και μετά από παύση δύο ετών λόγω της covid_19, ο δήμος Αλεξανδρούπολης εξασφάλισε τη φιλοξενία του πανελληνίου πρωταθλήματος αναπτυξιακών τμημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το οποία θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου του 2022.

Περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες, προπονητές και συνοδοί αναμένεται να καταφτάσουν στην Αλεξανδρούπολη και να βρεθούν για τρεις ημέρες στην πόληγια τη διεξαγωγή των αγώνων.
«Βάζουμε δυναμικά την περιοχή μας στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού αναδεικνύοντας παράλληλα τις ομορφιές του τόπου μας που εξελίσσεται σε προορισμό ιδιαίτερα αγαπητό σε αθλητές και αθλήτριες», αναφέρει ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Στο μεταξύ, εξαιρετικά μεγάλη διοργάνωση, έχει αναλάβει και η πόλη της Ορεστιάδας, καθώς  από 21 έως τις 25 Ιουνίου 2023 στην Ορεστιάδα, στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» το βαλκανικό πρωτάθλημα  εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης.