Απίστευτο περιστατικό εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στον Έβρο, με αξιαγάπητο ζώο, το οποίο έφυγε το χωριό  που βρίσκονταν, πήγε σε άλλο χωριό και. . . εξαφανίστηκε

Είναι από τα περιστατικά που προσφέρουν το λίγο αλάτι που χρειάζεται για να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά μας.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν κάτοικος του Νεοχωρίου Ορεστιάδας, ενημέρωσε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, ότι στην αυλή του βρήκε καταφύγιο μία κατσίκα. Ο κάτοικος δεν πλησίασε, γι’ αυτό στην αρχή, θεωρήθηκε ότι ήταν γίδα, αλλά όπως φαίνεται είναι τράγος.
Ο πρόεδρος του Νεοχωρίου Γιώργος Δημισκίδης, μέσω κοινωνικού δικτύου ενημέρωσε ότι βρέθηκε ζώο στο χωριό και ύστερα από λίγο ο ιδιοκτήτης του ζώου, που είναι κάτοικος γειτονικού οικισμού, πήγε να πάρει το ζώο από το σημείο όπου εντοπίστηκε. Όταν όμως έφτασε στην αυλή του σπιτιού, ο τράγος είχε εξαφανιστεί.
Πιθανολογείται ότι πήγε σε άλλο σημείο και τώρα η αναζήτηση θα συνεχιστεί το πρωί.
Πάντως στο Νεοχώρι και νερό υπάρχει και άφθονη τροφή, οπότε η διαβίωση του τράγου που εικάζεται ότι κάπου κοντά είναι, αναμένεται να μην είναι και τόσο περιπετειώδης.

 

Αλήθεια, έχουμε σκεφτεί ποτέ, πόσο πιο όμορφη, αγνή, οικονομική και απλή θα ήταν η ζωή μας, αν σε κάθε αυλή υπήρχε ένα μηρυκαστικό;