Μπορεί χθες η βροχή είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή των εκδηλώσεων της 26ης συνάντησης νέων στις Καστανιές Έβρου, όμως καλλιτέχνες ΔΗΚΕΠΑΟ και δήμος Ορεστιάδας, απέδειξαν ότι όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται.
Η συναυλία του Πέτρου Ιακωβίδη, της Josephine και Στέφανου Πιτσίνιαγκα θα πραγματοποιηθεί απόψε Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 21:00.
Τα ημερήσια εισιτήρια και οι κάρτες διαρκείας που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά.
Για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια τα εκδοτήρια στην είσοδο του φεστιβάλ θα λειτουργούν κανονικά από τις 19:00.

Στην ευχάριστη εξέλιξη αναφέρεται και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο οποίος ευχαριστεί τους καλλιτέχνες και τονίζει:
θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους, παρά την απίστευτη ταλαιπωρία λόγω της βροχής, έδειξαν τεράστια κατανόηση για τη διακοπή της χθεσινής συναυλίας.
Να ευχαριστήσω θερμά τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Josephine, που θα πραγματοποιήσουν την εμφάνισή τους σήμερα (ενώ δεν είχαν την υποχρέωση αυτή σύμφωνα με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο).
η δήλωσή τους «δήμαρχε, θέλουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου που ήρθε να μας ακούσει», δείχνει το ήθος αυτών των καλλιτεχνών.
Καλό μήνα και ραντεβού το βράδυ στο ποτάμι της καρδιάς μας.