Και αυτές τις γιορτές η επιλογή είναι Karakatsanis tours.

Εκδρομές για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά, τα Θεοφάνεια σε Ελλάδα, Βουλγαρία Τουρκία και Ρουμανία.

Οικονομικά πακέτα εκδρομών από 120 €

Δείτε όλες τις εκδρομές ΕΔΩ

Τετραήμερη εκδρομή στην Καλαμπάκα  23 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

( ΜΕΤΕΩΡΑ –ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ )

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα. Ορεστιάδα – Καλαμπάκα :
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06:00 Μέσω Θεσσαλονίκης, και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !! Καλαμπάκα – Λίμνη Πλαστήρα-μονή Κορώνης – Καλαμπάκα : Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για την Καρδίτσα και τη λίμνη Μέγδοβα ή Ταυρωπού ή Πλαστήρα. Γεύμα ατομικά εκεί όπου μπορείτε συν τοις άλλοις να γευματίσετε Πέστροφα. Επίσκεψη προσκύνημα στην επιβλητική μονή Κορώνης που είναι σκαρφαλωμένη στις πλαγιές των Αγράφων.
Επιστροφή στην Καλαμπάκα. Το βράδυ (προαιρετικά) πλούσιο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο ORFEAS. Διανυκτέρευση.

3η μέρα. Καλαμπάκα – Ελάτη – Περτούλι – Καλαμπάκα : Πρόγευμα και ξεκινάμε για τα χωριά του Κόζιακα που αρχίζουν από την Πύλη με την περίφημη λίθινη γέφυρα του Βησσαρίωνα (541 μ.Χ.) Ακολουθώντας μία διαδρομή γεμάτη έλατα φθάνουμε στη μαγευτική Ελάτη. Ελεύθερος χρόνος για μια σύντομη γνωριμία με την περιοχή. Επόμενος σταθμός μας το Περτούλι και το μαγευτικό οροπέδιο του χιονοδρομικού κέντρου με την αλπική βλάστηση. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Καλαμπάκα. Το βράδυ ελεύθερο, διανυκτέρευση.

4η μέρα. Καλαμπάκα – Παναγία Σουμελά – Αλεξανδρούπολη: Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Γρεβενών, Κοζάνης για το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα στον Ιερό Ναό. Μέσω Βέροιας, Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

 

Τριήμερη Εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα για τα Θεοφάνια 

1Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06/01/2012 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ στην ΞAΝΘΗ, φαγητό και ξεκούραση στην ΚAΤΕΡΙΝΗ (στην Εθνική Οδό). Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο εκκλησάκι της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣστα ΤΕΜΠΗ, και μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ  φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι οι εκδρομείς. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 07/01/2012 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, μια εκπληκτική ιδέα του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ όπου ζωογονήθηκε όλη η ευρύτερη περιοχή με την δημιουργία της ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.Ξεκιναμε τον γύρω της λίμνης από τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ (στάση για καφέ), ΝΕΟΧΩΡΙ, στάση στοΦΡΑΓΜΑ. Στη συνέχεια ανεβαίνουμε στη ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ όπου θα ξεναγηθούμε σ’έναν από τους Φάρους της Ορθοδοξίας, που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο κατά τους χρόνους της Τουρκοκρατίας. Προσκύνημα και ξεκινάμε για την πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ, γεύμα εξ ιδίων. Μετά στάση στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ, χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Καλαμπάκα. Ελεύθεροι οι εκδρομείς. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 08/01/2012  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα φημισμένα ΜΕΤΕΩΡΑ και ειδικότερα τα μοναστήρια τουΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΒΑΡΛΑΑΜ, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Μετά αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΑΤΟΜΟ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ 7ΗΜΕΡΑ & 3ΗΜΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ3ΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣΕΟΤ ΔΕΛΤΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΔΕΛΤΙΑΚ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΟΤ
150 ΕΥΡΩ 20 ΕΥΡΩ 50 ΕΥΡΩ 60 ΕΥΡΩ 80 ΕΥΡΩ

 

 

 

  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ  σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.
  • Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές  του προγράμματος.
  • Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
  • Νυχτερινές διασκεδάσεις.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.        

Θα μας βρείτε στο κέντρο της Ορεστιάδας, επί της οδού Ευριπίδου στον αριθμό 69.
Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία Ορεστιάδας, με κατεύθυνση το Σιδηροδρομικό Σταθμό, δίπλα στο Δημοτικό Μέγαρο και μπρός στην Αστυνομική Διεύθυνση. (ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ)

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:
25520 – 23124
25520 – 29526 & 7
(Ωράριο καταστημάτων)

Το FAX λειτουργεί όλο το 24ωρο και απαντά καλώντας στον αριθμό:
25520 – 24003

Το e-mail μας είναι: karakatsanis.tours@gmail.com